Italië

Het romantische Toscane van ‘Toscaanse bruiloft’

Toscane is een superromantische vakantiebestemming – geen wonder dat de makers van Verliefd op Ibiza voor hun nieuwe romantische komedie deze kant op gingen. In Toscaanse Bruiloft ziet u de mooiste plekjes van de streek voorbij komen, een heerlijke film om helemaal in vakantiestemming te komen!

In de film runt runt Sanne samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe landhuis in het zonovergoten Toscane, de ideale streek voor een droombruiloft. In het landhuis komen de gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren, de bruiloft is het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein, want zij zijn hier al eerder getrouwd.

Dat de film die in februari 2014 gaat draaien een succes wordt, staat eigenlijk al vast met deze sterrencast: Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Ernst Daniel Smid, Simone Kleinsma, Carolien Spoor, Ruud Feltkamp, Sophie van Oers en Dirk Zeelenberg zijn in de film te zien.

De film is grotendeels opgenomen rond de negentiende-eeuwse Villa Triboli, ook in werkelijkheid een populaire trouwlocatie. Prinses Carolina de Bourbon Parma, dochter van prinses Irene, en Albert Brenninkmeyer gaven elkaar vorig jaar in Florence het jawoord en nuttigden de volgende dag hun ontbijtje in de villa.

Romantisch Toscane
Wilt u echt eens een avondje romantiek beleven als een VIP, kies dan voor een diner in het meest romantische restaurant van Toscane – of misschien wel van de hele wereld. Bij restaurant Peperino in het stadje San Minato in de provincie Pisa dineert u met z’n tweetjes, verder zijn er geen andere gasten. U kunt het thema kiezen van de decoraties en een voorkeur voor muziek en andere speciale verzoeken indienen. Desgewenst wordt u zelfs door een limousine opgehaald. Natuurlijk hangt er wel een prijskaartje aan, van een slordige € 210,- per persoon.

Maar Toscane is ook voor mindere goden een prachtige streek om in het huwelijksbootje te stappen, uw huwelijksreis te beleven of om gewoon een romantische vakantie door te brengen. Slenter door kunststeden als Siena, ga lekker met z’n tweetjes toeren door het Toscaanse landschap op een gehuurde Vespa en geniet van een romantisch dinertje. En ook al blijft het bij een lekkere pasta of pizza bij zo’n gezellig Italiaans restaurantje, een romantisch avondje wordt het zeker. U wordt hier vanzelf – opnieuw – verliefd!

Voeg een reactie toe

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Velden gemerkt met een * zijn verplicht.

Onderdeel van